MOTORRALEUROPABAN.HU ?

Porth Róbert vagyok és kedvenc időtöltésem a motorozás és az utazás. Ezek összefonódásából alakult a motorraleuropaban.hu.

Hogyan is indult? Első túrákat a baráti körben, baráti körnek szerveztem. Kitaláltuk, hogy hová is mennénk és indult a szervezés: látnivalók, útvonal, napi szakaszok, szállások, időpontok, stb. Beleszerettem! Szeretek szervezni- tervezni, keresni- kutatni, a legszebb útvonalakt összeállítani, minden látnivalót beletenni, motorozni és a túrákat vezetni. Nekem ez nem munka, inkább szenvedély. Mindezek miatt csinálom.

Célom: Érezd jól magad!

HOGYAN?

Eljössz! Új motorosokkal találkozol, felejthetetlen tájakat ismersz meg, élményeket gyűjtesz és mindezt a motorod nyergében.

MILYEN EGY MOTOROS TÚRA, MIRE SZÁMÍTSAK?

A kiírásban szereplő pontból indulnak és fejeződnek be. Amennyiben TE máshol szeretnél csatlakozni, természetesen megoldható, kérlek, ezt előre jelezd. Minden indulás előtt átbeszéljük a napi programot, útvonalat, majd jöhetnek a pihenővel megszakított motoros szakaszok és a nap végén a jól megérdemelt szállások. Első este egy rövid bemutatkozással indítunk. A közös étkezések remek lehetőséget adnak arra, hogy megismerjük egymást.

Amennyiben a majrécsíkot 0-ra szeretnéd koptatni és lendületesebb kanyarvadászatra vágysz, jelezd! Van lehetőség erre is. Néhány szakaszon előre lehet menni (min 2 fő) és a megadott helyen bevárni a csoportot.

AMENNYIBEN A TÚRÁN NEM BÍRSZ MAGADDAL ÉS EZZEL TÚRATÁRSAIDAT VESZÉLYEZTETED, ESZETLENÜL MOTOROZOL, MEGKÉRÜNK, HOGY KÜLÖN FOLYTASD!!!!!

HOGYAN LEHET JELENTKEZNI A TÚRÁKRA?

A túrákra egy elektronikus űrlap kitöltésével lehet jelentkezni. Ezt az űrlapot ki kell tölteni a kért adatokkal, majd elküldeni. Sikeres jelentkezés után a megadott email címre küldünk egy megerősítő üzenetet a sikeres jelentkezésről. Amennyiben ez nem történik meg 24 órán belül, akkor keress elérhetőségeinken.

MILYEN TEMPÓRA/SEBESSÉGRE LEHET SZÁMÍTANI?

Túrák során megpróbáljuk elkerülni az autópályákat, de ez néha nem kivitelezhető. Autópályán 140 km/h, mellékutakon 110 km/h tempóval, lakott területeken 50 km/h. A hely adottságaitól, és a látványosságoktól függően hol lendületesen, hol nézelődősen haladunk. A sebességet a „leglassabb” motoros tempójához igazítjuk.

„KEZDŐK” IS JELENTKEZHETNEK?

Azoknak, akik most „barátkoznak” a motorozással, vagyis még csak „most kezdtek” motorozni nem feltétlenül ajánljuk a túrákat (hívj, írj, beszéljünk róla!!!!). Nem lenne jó, ha félve és görcsösen motoroznál végig egy túrát. Célunk, hogy örömmel és élvezettel élj meg minden kanyart, látnivalót. Kevesebb tapasztalattal rendelkező motorosokat már szívesen látunk, hiszen egy motoros túra alkalmával rengeteget lehet tanulni és a túra végére már magabiztosan fog motorozni.

HÁNY FŐS EGY TÚRA?

A túrán a résztvevő motorok számát legtöbbször maximalizáljuk: 8 motor. Nem motoros felvonulást akarunk!

(egy-két túra esetén van kivétel, ilyenkor több túravezető vesz részt).

MIKOR KAPOK A TÚRÁRÓL INFO CSOMAGOT?

Ezután, de legkésőbb 2 héttel az indulás előtt e-mailben elküldjük az információs csomagot, mely tartalmazza az útvonalat, a napi programok részletes leírását és a szállásinfót.

MILYENEK A SZÁLLÁSOK?

Ár-érték arányban kifogástalanok, min. 3* és ha van rá lehetőség a motorokat is fedett helyen pihentetjük. 2×1 ágyas, WC-vel és zuhanyzóval felszerelt szobák, reggelivel. Néhány túra esetén félpanziós az ellátás. Ez már a túra kiírásánál fel van tüntetve. Az internetelérésre is igyekszünk odafigyelni. Általában a közösségi helységekben elérhető a wifi.

Természetesen az 1x ágyas szoba is kérhető, de ez plusz költséggel jár, illetve néhány szálláson nem megoldható.

Szálláshoz érkezéskor a szoba átvétele az első! Ehhez a személyi okmány szükséges, személyi vagy útlevél.

TANKOLÁSOK?

200 kilométerenként megállunk tankolni. Amennyiben valakinek kisebb a benzintartálya, úgy előbb is. Ezt előre kell jelezni a túravezetőnek.